2014-07-14

Džiaugsmai - 100 diena

Iššūkis baigtas!
Simboliška, kad baigiu šį iššūkį prieš pat gimtadienį. Įdomiai išėjo. :) Ačiū visiems, kas stebėjo, drąsino, džiaugėsi kartu. :)

Iš tikrųjų, džiaugiuosi, kad džiaugsmų fiksavimas baigėsi.
Žinoma, ir toliau fotografuosiu. Tačiau neprivalėsiu to daryti. ;) Tiesiog kartais atrodė, kad tai, kad privalau džiaugsmą nufotografuoti, kažkiek sumažina patį džiaugsmą. Bet iš kitos pusės, tai padėjo ilgesnį laiką prisiminti tą džiaugsmą. Ir tikrai išmokau kasdien pamatyti ką nors gera. Ir ne vieną dalyką, o daug. :) O kartais tyčia sukurdavau kokią pramogą, kad turėčiau, ką nufotografuoti įdomesnio. :)
Tad galų gale iššūkis buvo naudingas. Planuoju greitu metu dar kokį pradėti. Gal šį - 365 project. (Nors ir baisu, bet pradėjau dar labiau svajoti būti fotografe.)

Šiandien gimtadienio proga mane laimino bažnyčioje. :) Pastorius melsdamasis palaimino būtent tais dalykais, kurių man labai reikia. Fainai. :)

Štai plakatas, kur kas savaitę būna parašyti jubiliatų vardai. Nors faktiškai nebepriklausau Visagino bažnyčiai, labai malonu, kad žmonės prisimena, meldžiasi, myli, džiaugiasi matydami. :)

Komentarų nėra: