2014-06-03

Džiaugsmai - 59 diena

Šiandien buvo daug silpnumo akimirkų. Ir iki ašarų. Vis dėlto nesu super mama. :D Ir tai gerai. Turbūt tai buvo tam tikras šokas nuo to, kad likau namuose su trim vaikais, o vyro nebuvo namuose visą dieną (užtat naktį grįžo laimingas po susitikimo su draugais :) ). Kažkokiu būdu Benjaminas tapo rankinuku. Jau keletą dienų negalim išsiruošti išvažiuoti pagyventi kaime, tai priduoda streso.
Vieną silpnumo akimirką šaukiausi Dievo. Pasidarė lengviau. O vakare (beveik naktį), kai visi vaikučiai saldžiai parpė, vėl atradau Naujo Testamento skaitymo džiaugsmą. :) Kažkaip užsiskaičiau Senąjį.


2 komentarai:

Unknown rašė...

kasdien mokausi būti mama....kai turėjau pirmąjį, kai kurios akimirkos atrodė nebepakeliamos...dabar tai atrodo tik juokai...nuolat sunkiomis akimirkomis sau kartoju: ko negali moteris - gali žmona, ko negali žmona - gali motina....ir tuomet palengvėja...iš ties, Moters galia beribė...dabar auginu ketvirtąji ir kūnas jau nebepavargsta...pavargsta tik širdis, kuri rodos plaka už visus...smagu buvo Tave pažint...Miglena.

banilop rašė...

Ačiū už pasidalinimą. Ir man smagu. :) Atsiųsiu kažkada porą nuotraukų. :)